גופיף צהוב ביוץ מאוחר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/03/2020 | 11:12 | מאת: נטלי

שלום קיבלתי מחזור אחרון ב28/1 יש לי איחור של חודש ושבוע הייתי אצל הרופא נשים ב9/2 הוא אמר שלא רואה הריון אבל יש גופיף צהוב ואמר שהיה לי ביוץ מאוחר ואמר שאם אני לא אקבל מחזור 10 ימים אז אני יעשה בדיקת דם להריון ? עכשיו השאלה האם יכול להיות שאני בהריון ? ומתי אפשר לגלות הריון באולטרסאונד באיזה שבוע וכואב לי כבר שבועיים החזה שלא קרה לי בעבר

שלום כדאי לנהוג כפי שאמר לך הרופא אפשר לראות הריון באולטראסאונד רק 3 שבועות לאחר ההפריה

מנהל פורום רפואת נשים