טיפול אנטיביוטיקה....

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/03/2020 | 21:41 | מאת: מיטל

שלום. אני כרגע נוטלת אנטיביוטיקה בגלל דלקת בדרכי השתן.. צריבה במתן שתן .... ונוטלת גלולות. לקחתי סדורל על מנת להפחית את הכאב הצריבה ואנטיביוטיקה זינט 250 מג פעמים ביום... הרופאה אומרת שניתן לקחת 3 ימים אבל גם אם אקח 5 ימים זה בסדר. א.האם זה באמת בסדר לקחת 3 ימים שיעבור לי ?? ב. כמה זמן לאחר הטיפול של האנטי ניתן לקיים יחסי מין? ( ידוע לי שהחודש לא אהיה מוגנת בגלל הטיפול האנטיביוטי וצריך אמצעי הגנה נוסף....) תודה

שלום כדאי 5 ימים את יכולה לקיים יחסים לאחר סיום האנטיביוטיקה

מנהל פורום רפואת נשים