אולטראסאונד וגינלית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/01/2020 | 19:34 | מאת: לי

שלום רב אני בת 28 שנה מנסה להיכנס להריון עשיתי בדיקת אולטראסאונד האם התוצאות מראות על שחלות פוליציסטיות או בעיה כלשהיא ? פרטי הבדיקה גישת הבדיקה:וגינלית בדיקת אגן קטן להלן התשובות רחם/דוגלס מנח הרחם :קדמי גודל הרחם (מ"מ):42 34X23X רקמת רחם: תקין רירית הרחם: בעובי 3.3 מ"מ דוגלס : ללא נוזל שחלה ימנית הודגמה בגודל (מ"מ)16X38 מבנה:זקיקים קטנים מרובים הערות לבדיקה אבחנות פעולה:א.ס אגן קטן גניקולוגיהUS הנחיות:מופנית לרופא המטפל

שלום אי אפשר לדעת מהתשובה אבל ככל המראה אכן שחלות פוליציסטיות

מנהל פורום רפואת נשים