מעקב זקיקים ואיקקלומין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/10/2019 | 14:05 | מאת: אנונימית

בת 29,מנסה להיכנס להיריון 10 חודשים ללא הצלחה. מחזור כל 45 יום בערך. במחזור האחרון לקחתי איקקלומין( מהיום החמישי למחזור אחד ליום למשך חמישה ימים) ואסטרופם ( מהיום ה-9 למחזור, פעמיים ביום למשך שבוע). במעקב זקיקים לא התפתח שום זקיק והומלץ על הגדלת מינון בסבב הבא. כעת המחזור התעכב לי עוד יותר מבעבר, כבר יום 60 למחזור וטרם קיבלתי. מה ניתן לעשות? ומדוע התעכב עוד יותר?

שלום ניתן לקחת כדורי פרוגסטרון לזרוז המחזור המחזור התעכב כי לא היה ביוץ

מנהל פורום רפואת נשים