דימום מחזור ארוך ללא גלולות או התקן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/08/2019 | 16:10 | מאת: ליטל

שלום. בת 34 אחרי 3 לידות והריונות. לידה אחרונה לפני שנה וחצי. עדיין מניקה. לקחתי סרזט והפסקתי לפני חצי שנה כי היו לי דימומים בלתי סדירים (שומרת טהרה). כיום ללא גלולות או התקן. דימום המחזור תמיד היה ארוך כשבוע ימים. לאחר הלידה השניה נהיה אף ארוך יותר. כשבוע וחצי. ולאחרונה בחודשים האחרונים הדימום נמשך כשבועיים! הייתי אצל הרופאה ואמרה שהמחזור שלי תמיד היה ארוך וייתכן שזה מהנקה. גם עשיתי בדיקת פאפ שיצאה תקינה אך אני לא רגועה ורוצה חוות דעת נוספת והאם ישנה בדיקה נוספת שעלי לבצע. תודה רבה

שלום כדאי לבצע בדיקת אולטראסאונד ואם תקינה - את יכולה להיות רגועה

מנהל פורום רפואת נשים