החלמה ארוכה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/08/2019 | 10:03 | מאת: אא

היי, עברתי לידת ואקום ראשונה לפני כחודשיים. בוקר לאחר הלידה נהייתה לי בקצת בפות שעברה קצת לכיוון עצמות הישבן. היום כחודשיים לאחר הלידה נשאר שאריות מהבצקת. היא אומנם קטנה אבל עדיין קיימת וכואבת. בנוסף יש לי רגישות בפות ובשפתיים עם תחושה שעדיין קיימים תפרים שמותחים שם הכל. רופאת הנשים שלי אבחנה שעדיין נשארו תפרים פנימיים שגורמים לתחושה הזאת. האם הגיוני שאחרי חודשיים לא כל התפרים נמסו ועדיין נשארה לי בצקת שלא עוברת? האם יש דרך להקל על הכאבים? שחרור תפרים או פתרון אחר? תודה

שלום בהחלט יתכן שלא כולם נספגו אין פתרון בינתיים פרט למשהו נגד כאבים

מנהל פורום רפואת נשים