העמסת סוכר 100 סוכרת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/08/2019 | 08:24 | מאת: שרה

היי שלום דוקטור , עשיתי העמסת סוכר 100 ישירות בהריון הנוכחי מכיוון שבהריון הקודם ה50 לא יצאה תקינה ולא עשיתי את ה100 ובסוף היה מיעוט מי שפיר ונפילת סוכר לילד במשך שבועיים . הערכים שיצאו לי הם כאלה : בצום 82 אחרי שעה 213 אחרי שעתיים 133 אחרי שלוש שעות 113 הערך הגבוה של 213 לאחר שעה מעיד שאני סוכרתית בהתחשב בהיסטוריה הקודמת של ההריון הקודם? אני יכולה לבקש מהרופא שלי הפניה למרפאת הריון בסיכון ומעקב קפדני?אני לא מעוניינת לעבור את מה שעברתי בלידה הראשונה שלי כשהילד היה שבועיים בפגייה בגלל נפילת סוכר שלא התאזנה.

שלום לדעתי יש להתייחס לזה כאל סכרת הריון ולהיות במעקב במרפאת הריון בסכון

מנהל פורום רפואת נשים