מחזור ....................

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

31/07/2019 | 09:07 | מאת: מאיה

היי דוקטור ,החודש הזה הייתי אמורה לקבל ווסת כמו בכל חודש ביום ה11 /12. אבל זה לא קרה.ובכללי המחזור הזה ממש מוזר כי תמיד תמיד לפני הדימום עצמו כואב לי החזה ממש והפעם בכלל לא .בקיצור חשבתי שזה כבר לא יופיע למרות שכל ה5 ימים האחרונים הץחלתי להרגיש התכווצויות מוזרות אבל חשבתי שאני סתם מדמיינת וזה בטח משהו אחר .ובסוף קמתי עכשיו וראיתי שכן /: אז לא הבנתי מה קרה הביוץ התאחר או שלא היה בכלל, אפשר בכלל מחזור בךי ביוץ?.ובנוסף יש לי אימון כזהההיום... אפשר להתאמן במחזור ?אני מפחדת שיכאב לי שם כי זה תמיד כואב ,או גרוע יותר שאתלכלך מכל הלחץ על הבטן ואז פאדיחות .ואם מבטלים בשעה כזו אז כבר מחייבים .לא יודעת מה לעשות ; (אשמח לעצתך תודה !

שלום יתכן מחזור ללא ביוץ ויתכן ביוץ שמתעכב מבחינה רפואית אין בעיה להתאמן

מנהל פורום רפואת נשים