בדיקת ביוץ חיובית והיריון שלילי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/07/2019 | 18:36 | מאת: אנונימית

היי המחזור שלי לא סדיר אחרי שהפסקתי לפני חצי שנה גלולות. ב-2.7 בדיקת ביוץ ביתית הייתה חיובית, המחזור עדיין לא הופיע. עשיתי היום (19.7) בדיקת היריון ביתית (מקלון הזהב של לייף) בשתן הראשון של הבוקר והתשובה הייתה שלילית. האם עדיין הגיוני שיש היריון? מצד אחד מוזר שעוד לא קיבלתי מצד שני הבדיקה שלילית. יכול להיות שבכלל לא היה ביוץ? מבולבלת. בראשון עושה בדיקת דם אבל עדיין מאוד בבאסה.. תודה

שלום לא סביר שיש הריון אבל אם את לא מקבלת תוך כמה ימים כדאי לחזור על הבדיקה לא תמיד כשיש ביוץ יש גם הריון

21/07/2019 | 12:42 | מאת: אנונמית

היי בדיקת בטא היום יצאה 6, מה זה אומר? עדיין לא קיבלתי מחזור אם הבדיקת ביוץ החיובית הייתה אמינה זה היה ב-2.7. תודה

מנהל פורום רפואת נשים