מחזור לא סדיר בשנה האחרונה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/06/2019 | 17:06 | מאת: שירלי

שלום, בת 25, לא נוטלת גלולות, תמיד היה מחזור סדיר, לעולם לא נטלתי גלולות. בשנה האחרונה מחזור סדיר אך קצר מאוד בערך יומיים. הופנתי לבדיקות דם, הכל יצא תקין חוץ מ פרולקטין שהוא גבוה אצלי מהנורמה (42.21). התור לרופא הנשים עוד הרבה זמן ונשארתי מודאגת מאוד, מה זה אומר? האם יש מקום לחשוש

שלום אכן פרולקטין גבוה יכול לגרום לוסת חלש יש צורך בהמשך ברור ולשקול גם CT של המוח כי לעיתים יש הגדלה של בלוטת יותרת המוח שגורמת לכך

מנהל פורום רפואת נשים