גלולות למניעת הריון לנערה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/06/2019 | 22:46 | מאת: מיה

שלום לדוקטור! שלוש שאלות לי אליך... אני בת 18 והתחלתי לקחת גלולות למניעת הריון (יאז פלוס) לפני שבועיים בערך. לפני 6 ימים הייתי חולה אז לקחתי אנטיביוטיקה ובאותו יום הקאתי אותה. לא חשבתי על זה עד עכשיו אבל יכול להיות מאוד שהקאתי איתה גם את הגלולה. מה לעשות? צריך אמצעי מניעה נוסף? לקחת עוד גלולה למרות שעבר כבר הרבה זמן? שאלה נוספת וקצרה יותר: כמה זמן אפשר לאחר את שעת לקיחת הגלולה בלי להסתכן? ושאלה אחרונה בהחלט- אתמול לא היו ברשותי גלולות אז לקחתי מחברה יאז רגיל (לא פלוס) הבנתי שזה לא נורא. זה באמת בסדר? תודה רבהה

שלום אין טעם לקחת כעת גלולות נוספת אבל את לא מוגנת עד סוף החפיסה יאז ויאז פלוס זה אותו דבר

20/06/2019 | 00:36 | מאת: מיה

תודה רבה! רק כמה זמן אפשר לאחר את שעת לקיחת הגלולה בלי להסתכן?

מנהל פורום רפואת נשים