מחזור קצר מהרגיל וכאבי בטן חזקים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/06/2019 | 09:29 | מאת: שרית

שלום!!! בדרך כלל המחזור החודשי שלי לא סדיר אבל קורא לפעמים שהוא מגיע אחרי חודש בדיוק ליפני 3 ימים הוא הגיע לי אחרי חודש בדיוק אבל היה יום אחד ונעלם (בדרך כלל זה 5 ימים)ומאותו יום יש לי כאבים חזקים בבטן התחתונה שפשוט קשה לי לתפקד(ואין מחזור) ומקרין לצד ויש לי לחץ בבטן ( יש לציין שאין מצב להריון אני עדיין רווקה) האם זה תקין ? הכאבים האלה מלחיצים אותי ולא נותנים לי מנוח אני פשוט אובדת גם אין לי סיכוי לגשת לרופא נשים כרגע כי התורים מפוצצים לעוד כמה חודשים

שלום יש לפנות לרופא בהקדם אי אפשר לדעת בלי בדיקה מה הסיבה לכאבים

מנהל פורום רפואת נשים