חוששת מחלת מין בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/06/2019 | 17:52 | מאת: חן

שלום, אבחנו אצל בעלי כלמידיה בבדיקה שיגרתית של שתן שנינו ללא תסמינים וגם אני נדבקתי,לקחנו טיפול עכשיו הכל תקין. אני ממש מפחדת שאולי זה פגע בפוריות שלי וקרה משהו.כי אי ובעלי רק אחד עם השנייה שלוש שנים זה אומר שלפחות 3 שנים זה אצלנו בגוף.אני קוראת שחלילה זה יכול להביא לעקרות או בעיות פוריות/דלקת באגן חצוצרות וכו . אציין כי אני מרגישה טוב וללא תסמינים ,מבקרת אצל רופא נשין ,אולטרסאונים קולפוסקופיה וכו תקין. מנסים הריון 5 חודשים. האם לאור מה שקרה אתה ממליץ על היסטרוסקופיה במצב זה?

שלום אין סיבה לחשוש לדעתי ואין סיבה להסטרוסקופיה על פי מה שתארת

מנהל פורום רפואת נשים