קבלת מחזור לאחר לידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/06/2019 | 22:38 | מאת: ב

שלום ד"ר, אני חודשיים וחצי אחרי לידה (לידת וואקום+תפרים). הנקתי בשילוב עם תמ"ל במשך חודשיים פלוס מינוס.. הייתי בביקורת שלאחר הלידה והכל היה תקין. היום ראיתי בניגוב, כתם ורדרד. האם יכול להיות שזה המחזור? (זכור לי שאמרו לי שאם הדימום שלאחר הלידה מפסיק, ואז חוזר, יש להגיע לבדיקה, אבל תקופת משכב הלידה שלי כבר עברה). אשמח לתשובה, תודה!

שלום כדאי לחכות כמה ימים ולראות אם מופיע מחזור ממש אם זו הפרשה חד פעמית זה לא מחזור אבל אין סיבה לפנות לבדיקה לפי מה שתארת

מנהל פורום רפואת נשים