חישוב שבוע הריון נוכחי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/06/2019 | 20:49 | מאת: הריונית מבולבלת מאוד

ת. ו אחרונה 28.10. במהלך כל בדיקות ההריון העובר גדול בשבוע + מהשבוע המחושב לפי ו. א. בדיקת בטא שבוצעה בשבוע 5 יצאה 40000. בשבוע 7 התאים לשבוע כמעט 9 וכן הלאה בסקירות. באולטסאונד גדילת עובר והערכת משקל שבוצע בשבוע 30+4: BPD מתאים לשבוע 34+1 HC מתאים לשבוע 32+6 AC מתאים לשבוע 32+4 Femur מתאים לשבוע 31+6 לסיכום כתוב ממוצע גיל ההריון לפי HC וFL 32+2. איזה שבוע אני אמורה להיות לפי הבדיקה? מה זה אומר לגבי תאריך הלידה המשוער שלי? תודה

שלום האולטראסאונד הקובע את גיל ההריון הוא האולטראסאונד שבוע בשליש הראשון

מנהל פורום רפואת נשים