התייעצות לגבי שינויים במחזור החודשי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/06/2019 | 12:37 | מאת: שיר

שלום בת 37 אחרי לידות מחזור סדיר שלשום הרגשתי כאבי ביוץ קשים בשני הצדדים שעברו אחרי שעה , אתמול בלילה התחיל דימום טרי קל הסתיים ומאז ( כבר יום שלם ) מין הפרשה כמו של ביוץ רק עם שאריות של דם .. כמו סיבים של דם קרוש . יום לפני הדימום גם היו יחסי מין ביני ובין בעלי לא הרגשתי כואב או משהו שונה . ההפרשות המשיכו יומיים ונראה שנעלמו .. כשהתקשרתי להתייעץ עם אחות במרפאת הנשים אמרה לי קודם לעשות בדיקות שתן . בשתן סטיק היה נראה שיש דימום ( גם שלכאורה לכבר הפסיק לי הדימום וההפרשות) שתן כללי וסטיק נקי . אחרי כמה ימים הלכתי לרופאת נשים חדשה .. בבדיקה רשמה הפרשות תקינות, הכל נראה תקין, הסתכלה גם על האזור לראות אם יש פצעים או משהו שיכול לדמם .. הכל היה תקין.. לקחה לי בדיקת פאפ עברתי בדיקות פאפ .. והפעם זה היה זוועה ... נקרעתי והתחלתי לדמם.. ( יומיים אחר כך שרף לי כשעשיתי פיפי ) ... היא הציעה לי ללכת לבדיקה רק של צוואר הרחם אם אני רוצה .. אבל לא היתה סגורה על זה אם יש צורך.. היום הגיע הוסת 4 ימים מוקדם יותר ( אני נמצאת במתח... אני ההיתי חולה ועכשין 3 הילדים חולים כבר כמה לילות בלי שינה) . מה אני צריכה לעשות הלאה? למה לשים לב? האם באמת מומלץ לעשות את הבדיקה שהמליצה עליה לא בהחלטיות ... תודה מראש

01/06/2019 | 19:53 | מאת: שיר

הדימום היה לפני 10 ימים

שלום לא בדיוק הבנתי את השאלה אני לא יכול להמליץ לך על הבדיקה לפי מה שתארת כדאי להמתין לפפ ואז לראות

מנהל פורום רפואת נשים