ווסת פעמיים תוך שבוע

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/05/2019 | 09:38 | מאת: Sori

שנה וחצי עם אמצעי מניעה הרמונאלים מרינה בשנה הראשונה קיבלתי מחזור ב3_4חודשים לאורך 3 ימים קל ... לאחרונה אני מקבלת כל חודש כאבים עזים חדים במיוחד בצד שמאל של הבטן עם הקאות בחילות שלשולים.. לרוב אחרי 4 ימים יש הפסקה של יומיים ושוב מקבלת את המחזור מחדש עם אותם כאבים. עשיתי בדיקות דם אולטרה סאונד למרינה לרחם הכל בסדר!!!!

שלום אם הכל בסדר כנראה שזו תופעת לואי של המירנה כדאי לדעתי לחזור על הברור ואז להחליט

מנהל פורום רפואת נשים