משטח צוואר הרחם - עזרה בהבנת התוצאות.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/05/2019 | 15:05 | מאת: אנה

שלום , ביצעתי בדיקת משטח צוואר הרחם ואשמח לקבל עזרה עם הבנת התשובות. Aerobic Genital culture: נראו קוקים גרם חיוביים בכמות גדולה: חיוביים בשרשרות בכמות גדולה. Fungal culture: Result:מושבות בודדות של שמרים. .: נראו נויטרופילים בודדים Genital Culture[המשך השדה בהערות] Result: צמיחה מעורבת עשירה, כוללת Gram Stain: נראו תאי ציפוי בכמות גדולה .: נראו מתגים גרם חיוביים בכמות גדולה Genital Culture Status: סופי שם האורגניזם STREPTOCOCCUS AGALACTIAE (GBS) רגישות לאנטיביוטיקה: PENICILLIN S ERYTHROMYCIN R Beta-haem strep Not tested CLINDAMYCIN R תודה מראש.

שלום מצאו חיידק בשם gbs ואם את לא בהריון לדעתי אין צורך בטפול

מנהל פורום רפואת נשים