התחלתי לקחת גלולות והמחזור נעלם

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/05/2019 | 01:51 | מאת: מודאגת

היי דוקטור. התחלתי לקחת ביום ראשון גלולות למניעת הריון מסוג ״יאז פלוס״ עקב שיבוש הורמונלי שגרם לדימום בין ווסתי. לקחתי את הגלולה הראשונה בחפיסה ביום שחשבתי שהתחיל לי המחזור גם כי התאריך התאים (הוא סדיר אצלי) וגם כי הופיעה הפרשה חומה כמו התחלה של מחזור. הבעיה-אין מחזור. רק טיפה טיפה הכתמות. ועכשיו כבר המחזור מאחר בעצם. האם זה המחזור והוא פשוט מוזר בגלל התחלת הגלולות? או שוב פשוט דימום בין ווסתי? מאוד מבולבלת ומרגישה שהכל בבלגן..

שלום זה בגלל הגלולות וזה תקין כדאי לבצע בדיקת הריון ליתר בטחון

מנהל פורום רפואת נשים