האם אוראופלסה או כלמידה גורמים לריח רע מהגוף

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/05/2019 | 20:49 | מאת: אלמונית

שלום רב דוקטור עשי י בדיקת שתן שהתגלה בה כי נידבקתי באוראופלסה וקיבלתי דוקסילין . אפשר לדעת יותר פרטים על הדלקת ? אוראופאלסה / מיקרופאלסה זה כלמידה ? והאם ריח רע מהגוף קשור באוראופלסה ? הזה האם יש לזיהום הזה השפעה על ריח הגוף ? וברצוני לדעת אם יש מצב שאדם יכול להיות נגוע בכמה מחלות מין או זיהומים שונים בבת אחת בו זמנית הכוונה אם יש סיכוי שבלי קשר לאוראופאלסה יש מצב סיכוי כזה או אחר שיש לי עוד זיהום ולא רק זה .

שלום מדובר בסוג חיידק שמועבר ביחסי מין זה לא כלמידיה אין קשר לריח גוף ניתן להדבק בכמה חיידקים בו זמנית

מנהל פורום רפואת נשים