גיל מבוגר וכאבים כמו כאבי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/05/2019 | 11:44 | מאת: רינה

שלום אחותי בת 62 יש לה כאבים כמו כאבי מחזור הלכה לבדיקה נישלחה לכל הבדיקות והכל יצא תקין הכאבים הם בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור וגם כאבי גב שמופיעים כמה ימים לפני הכאבי מחזור זה בא לחודש ולאחר מכן אין כאבים אפילו יותר צחודש ואז זה חוזר מה זה יכול להיות ושוב עשתה את כל הבדיקות שישנן

14/05/2019 | 08:34 | מאת: רינה

אכתוב את השאלה יותר ברור אחותי בת 62 כמובן ללא מחזור מגיל 51 לפני כמעט שנתיים החלו לה כאבי מחזור ללא מחזור אחרי חודש הכאבים חלפו והופיעו שוב אחרי חודשיים ושוב עברו ושוב הופיעו כך משך שנתיים עשתה את כל הבדיקות שרופא נשים נתן לה והכל יצא תקין הכאבים שמופיעים הם כאבי מחזור וכאבי גב כבר כמה ימים לפני אותם כאבים היא הלכה לרופא נשים אחר וגם כל הבדיקות שנתן יצאו תקינות הרופא אמר לה ששנתיים של כאבים והיא נראית בסדר והבדיקות תקינות והיא לא רזתה סימן שאין לה מה לדאוג בכל זאת רציתי את דעתך

שלום כדאי להשלים עם סי טי בטן ולפנות גם לרופא משפחה

עניתי

מנהל פורום רפואת נשים