דימום בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/04/2019 | 14:28 | מאת: גאיה

שלום אני בת 26 בעלת שחלות פוליציסטיות. עברתי ניתוח של הסרת ציסטה לפני כ7 שנים ומאז משתמשת בגלולות פמינט. מידי פעם לאחר קיום היחסים נמצא דם ללא כל סימן לפצע חיצוני(לא כמות גדולה של דם ממש כמה טיפות שזה נעלם לאחר ניגוב וניקיון של האיזור) . לאחר בדיקה של רופאת נשים היא אמרה שזה יכול להיוץ שינויים הורמונליים. עשיתי פעמים בדיקת פאפ ויצא תקינה. החודש הפסקתי את הגלולות והיום ה15 קימתי יחסי מין ושמנו לב שיש המון דם.. יותר ממה שאני רגילה. הדימום נמשל גם לאחר קיום היחסים עדין יש דימום אציין שהאזור לא כואב ובזמן היחסים לא כאב פשוט הופיע המון דם.. אתמול היו לי כאבים ממש חזקים בצד שמאל של הבטן..שהיום הם כבר עברו ואין כל כאב. היתי אצל רופאת נשים לפני כשלושה שבועות והיא אמרה שהכל תקין (אין דלקת או משהי) התור שלי לרופאת נשים רק בחודש 6. ואני ממש בלחץ מהדימומים האלו. אני כבר ממש מיואשת.. מה יכולה להיות הסיבה? והאם הדימום הזה מדאיג? אודה לך מאוד על התייחסותך!!

שלום כמובן שיש צורך בבדיקה פפ וקולפוסקופיה לא כדאי לחכות חודשיים

27/04/2019 | 22:49 | מאת: גאיה

תודה רבה על התייחסותך. שוב צריך לעשות בדיקת פאפ למרות שכבר עשיתי אותה פעמיים? פעם אחאונה הייתה בחודש אוקטובר..

מנהל פורום רפואת נשים