שמירת הריון מחשש לקרע ברחם

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/03/2019 | 20:42 | מאת: אנונימית

נכנסתי להריון אחרי 3 חודשים מניתוח קיסרי ואני בהריון בסיכון. כעת אני בשבוע 29 ויש לי כאבים חזקים באזור הצלקת במאמץ שפוחתים משמעותית במנוחה. הכאבים מקשים עלי להתהלך רבות, בישיבה ממושכת ואף בטיפול בתינוק שלי כמו להרים אותו וכיוב. לאחר בדיקות במיון כולל אשפוז ללילה נמצא שהכל תקין אך הרופאה שלי המליצה על שמירת הריון בשל סיכון לקרע ברחם עקב מאמץ ונתנה לי 30 יום מחלה. אני קצת חוששת שביטוח לאומי לא יאשרו לי שמירת הריון מכיוון שכעת המצב הפיזי הוא תקין מבחינת הצלקת ואורך הצוואר וללא צירים. הפחד הוא שמאמץ יוביל לקרע לכן המליצה הרופאה על שמירה. האם לדעתך ביטוח לאומי עלולים לא לאשר?

שלום זו החלטה של הביטוח הלאומי ואין לי דרך לדעת מה הם יחליטו

מנהל פורום רפואת נשים