תחושת שרף במשך חצי שנה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/02/2019 | 05:29 | מאת: אני

שלום, ילדתי לפני כחצי שנה ומאז הלידה ועד היום נפיחות קלה ותחושת שריפה בשני בתי השחי, שריפה בשדיים ובגב העליון. בכל פעם תחושת השרפה היא במקום אחר...לא נטלתי אחרי לידה ברזל,בדיקת כירורג שד וus שד תקינה (אמר גם שבלוטות לימפה תקינות). בדיקת רופא עור תקין,בדיקת דם להורמונים בטווח התקין אך טרם לקחתי התוצאות לרופא. בבקשה, האם ידוע לך מהי הסיבה לתחושה? במידה וזה לא מכוון לרופאי נשים האם תוכל לכוון אותי לאיזה תחום מומחיות עלי ללכת היבדק? תודה רבה.

שלום אני לא רואה קשר לרופא נשים ונראה לי שהכתובת היא רופא עור

מנהל פורום רפואת נשים