הפסקת סרזט ומעבר לגלולות מליאן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/01/2019 | 00:51 | מאת: נעמה

שלום, אני 9 חודשים אחרי לידה ולוקחת סרזט. בעיקבות המעטעות ההנקה (טיפה בלילות) ומעט כתמים (לא דימום) רוצה להפסיק עם הסרזט ולעבור לגלולות רגילות (מליאן- היה לי טוב לפני ההריון) האם אני צריכה לחכות למחזור בין הסרזט למליאן או שישר יכולה לעבור לגלולות הרגילות? (הבנתי לאחר מעשה שיכול לקחת הרבה זמן עד שהווסת תופיעה). יש לציין שנגמרה לי החפיסה של הסרזט לפני שבוע כך שאני ללא אמצעי מניעה כרגע .( לא קיימנו יחסים בשבוע הזה). תודה רבה!

שלום את יכולה להתחיל מליאן כעת אבל את לא מוגנת בחפיסה ראשונה

מנהל פורום רפואת נשים