כאבים בבטן התחתונה מזה שבועיים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/01/2019 | 11:06 | מאת: ליאן

שלום, אני בת 25, נטלתי חודשיים גלולות פמינט ולאחר אינספור תופעות לוואי (מיגרנות, שינויים במצב הרוח וכו') פשוט לא המשכתי ליטול גלולות אחרי ה7 ימים של ההפסקה של קבלת הווסת. הווסת אגב היתה קשה מאוד ודמית מאוד, והכאבים היו לאורך כל הווסת, במקום יום או יומיים כמו שבד"כ קורה לי. לאחר כשבוע החלו כאבים בבטן התחתונה ולפעמים גם קצת בצדדים למטה. בהתחלה חשבתי שאלו כאבי ביוץ אך הם לא הפסיקו מאז. יצא לי להיות פעמיים אצל רופא נשים ולכאורה הכל תקין, שלחו אותי לבדיקת שתן לוודא שזו אינה דלקת בשלפוחית השתן- אין צמיחה של חיידקים, הכל תקין. האם יתכן שהכאבים האלו בבטן התחתונה הם פשוט תופעת לוואי של הפסקת גלולות והם יעברו מעצמם? יש לציין שכאבים אלו נמשכים כבר מעל לשבועיים והם דומים לאלו שהיו במחזור השני שקבלתי עם הגלולות, לכן אני מקשרת בין שני המקרים. (הרופא גם שלח אותי לבדיקת הריון ויצא שלילי) המון תודה!

22/01/2019 | 00:57 | מאת: ליאן

שכחתי לציין כי גם מזה כמה ימים שיש לי רגישות על סף כאבים בשדיים.

עניתי

שלום אני לא יכול לדעת מה הסיבה לכאבים כדאי לפנות לבדיקה חוזרת

מנהל פורום רפואת נשים