כאבים בנרתיק בעת קיום יחסים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/01/2019 | 18:15 | מאת: ליטל

שלום רב! אני כחודשיים אחרי לידה. כבר מאחרי הלידה היו לי כאבים בעת החדירה (בזמן קיום יחסים) חשבתי שזה אולי נובע מפטריה או מהתמתחות המקום בעיקבות הלידה ולכן הלכתי לרופאת נשים שתבדוק מה קורה בפנים. היא בדקה ואמרה לי כי זה נראה שיש קצת אדמומיות ונתנ הלי נרות להחדיר לנרתיק (נרות המטפלים בפטריה) אני כבר כמה ימים אחרי סיום הטיפור ועדיין מצויים לי אותם כאבים עד כדי שאני לא יכולה בכלל לקיים יחסים רציתי לדעת ממה זה עשוי לנבוע? מתי זה אמור לעבור אם בכלל? וכיצד אני יכולה לעזור לעצמי? תודה מראש!

שלום אני לא יכול להעריך בלי בדיקה אבל יש כאבים בנרתיק לאחר לידה כתוצאה מהשינויים במהלך הלידה ולעיתים זה לוקח כמה חודשים

מנהל פורום רפואת נשים