הגיוני שיש הריון אם הרופא לא ראה זקיק?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/01/2019 | 14:27 | מאת: אביה

שלום, אני אמא לילדה בת שנתיים וחודשיים. להריון הראשון נכנסנתי מהר והוא היה הריון תקין. בשנה האחרונה עברתי שני הוריונות כימיים. מאז ההריון הכימי האחרון ניסינו להיכנס להריון כ7 חודשים ללא הצלחה. בחודש האחרון עשיתי מעקב זקיקים. הגעתי למעקב (ביום ה12 למחזור) והרופא אמר שהזקיק מאד קטן וביקש שאחזור בעוד חמישה ימים. כשחזרתי (ביום ה17 למחזור) הוא לא מצא את הזקיק ואמר שהוא הפסיק להתפתח ושככל הנראה הוא נספג. בנוסף אמר לי שיש לי מבנה של שחלות פולציסטיות. המחזורים שלי לא הכי סדירים והם אורכים בין 29- 32 יום. הפעם המחזור לא הגיע. עברו 33 יום מהוסת האחרונה. מתוך סקרנות עשיתי היום בדיקת הריון ולמרבה ההפתעה יצא חיובי. איך זה יכול להיות? אם הרופא לא ראה זקיק שהתפתח זה הגיוני שאכן יש הריון??? ובמידה ואכן זה הריון, האם לאור העובדה שעברתי שני הריונות כימיים כדאי לי לפגוש רופא בדחיפות כדי לקבל מרשם למשהו שיחזק את ההריון?

שלום כמראה שהיה ביוץ כשהגעת אליו בפעם השניה ולכן הוא לא ראה את הזקיק

10/01/2019 | 10:43 | מאת: אביבה

האם יש משהו שאפשר לעשות לחיזוק ההריון? לאור ההריונות הכימיים שהיו..

מנהל פורום רפואת נשים