דימום (לא מחזור ) הייתי אצל רופא נשים אך לא שלל הריון.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/01/2019 | 18:11 | מאת: אנונימית

יש לי דימום כבר שבועיים אני נוטלת גלולות הייתי אצל רופא נשים הוא החליף לי את הגלולות כי הרופא הקודם נתן לי גלולות של אישה מניקה וזה גרם כביכול לדימום זה מה שהרופא אמר אני כרגע עם יאז פלוס הוא אמר שאחרי יום יומים זה יפסק ועדיין כבר שבוע מאז יש דימום אני אחרי לידה .. עשיתי לפני שבוע בדיקה ביתית של הריון ויצא שלילי (לא באיחור של המחזור) הרופא אמר שאם יצא לי בבית שלילי אז אין הריון ולא בדק אותי .. השאלה מזה הדימום ולמה הוא לא עוצר (דימום שרק בניגוב רואים אותו )

שלום לדעתי הדמום נבע מגלולות ההנקה והוא יפסק בימים הקרובים או בחפיסת הגלולות הבאה

מנהל פורום רפואת נשים