ניסיונות להיכנס להיריון ודימום

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/01/2019 | 15:34 | מאת: עדי

שלום רב, יש לי מחזור סדיר של 24 ימים. המחזור האחרון התחיל ב24.12 כלומר אני אמורה לקבל את המחזור הבא ב11.1.. היה ביוץ ביום א׳ 30.12 ושיום יחסי מין. היום נראה דימום קל על נייר הטואלט בשירותים, כלומר - אם לא נקלט, הקדים בשבוע.. למרות שיש לי מחזור סדיר לחלוטין! האם יש סיבה לדאגה? האם יש מצב שזה היריון? האם להחשיב זאת כמחזור? תודה רבה..

05/01/2019 | 16:30 | מאת: עדי

שחכתי לציין שיש לי כאבים חזקים מאוד בשדיים וגם עלייה בחום הגוף.. ואין לי תסמונת קדם וסת או כאבי לפני מחזור או בזמן מחזור ולא היו מעולם..

שלום כדאי לראות האם זה מתפתח לדמום שנראה כמו מחזור ליתר בטחון כדאי לבצע גם בדיקת הריון

עניתי

05/01/2019 | 17:32 | מאת: עדי

תודה רבה על התשובה מהירה! האם יש סיבה לדאגה לקבלת מחזור שבוע לפני הזמן.. שבוע ושלושה ימים אחרי שהמשחזור הקודם הסתיים? האם יש ללכת לבדיקה ללא קשר לניסיון להרות?

מנהל פורום רפואת נשים