הפסקת מחזור לפני גיל 44

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/01/2019 | 19:37 | מאת: אורלי

שלום, אני החודש אהיה בת 44 וכבר 4 חודשים לא קיבלתי מחזור. בבדיקות שעשיתי התגלו רמות מאוד נמוכות של אסטרוגן. 1. כמה זמן עוד עלי לחכות כדי לדעת בוודאות שהמחזור כבר לא ישוב לעולם? 2. במידה והוא כן יופיע בחודשים הקרובים, האם יש סיכוי שאבייץ לפני שהוא מופיע או רק אחרי (במלים אחרות שאלת אמצעי מניעה). 3. האם ישנן בדיקות נוספות שאני יכולה לעשות עכשיו כדי לדעת בוודאות האם יש סיכוי שהוא יחזור או לא? סורי על החפירה... תודה :)

שלום אם לאחר חצי שנה - קרוב לודאי שהוא לט יופיע קרוב לודאי שאין ביוץ

מנהל פורום רפואת נשים