שאלה בנוגע להתקן nova T

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/12/2018 | 19:14 | מאת: עטיה

שלום רב, אני בת 22 וחצי, חודשיים לאחר לידה ראשונה, והומלץ לי לשתקין התקן נובה תי לא הורמונאלי, על מנת למנוע הריון חוזר. רציתי לשאול האם ההתקן ממולץ כאשר מדובר בתקופה של עד שנה? האם ההתקן מייצר דימומים ספונטאניים ללא קשר לוסת החודשית? כמו כן ארצה לשאול- אני לא מניקה, ועכשיו קיבלתי וסת ראשונה לאחר הלידה. הוסת הרגילה שלי נמשכה עד הלידה לתקופה של יומיים שלושה וכי עשיו הוסת הרבה יותר כבדה מבחינת הדימום וכי נמשכת כבר יותר מארבעה ימים. האם זה תקין?

שלום לרוב ההתקן גורם לוסת יותר ארוך ויותר חזק לרוב אין דמומים בין ויסתיים וסת ראשון לאחר לידה יכול להיות חזק יותר מהרגיל אפשר לשים התקן לשנה

30/12/2018 | 11:42 | מאת: עטיה

באם הוסת החודשי היה כ2-3 ימים בכמה ימים יתארך הוסת? ומה מספר הימים הנורמאלי לכך? שאלה נוספת- האם יש דימום בעת ההתקנה?

מנהל פורום רפואת נשים