איחור במחזור בעקבות נטילת גלולת היום שאחרי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/12/2018 | 07:20 | מאת: רעות

לפני כשבועיים וחצי לקחתי את גלולת היום שאחרי (נורלבו) בעקבות פספוס גלולה וקיום יחסי מין לא מוגנים. מאז לא היה דימום מיוחד, היום גמרתי לקחת את גלולות הדמה שלי ואני אמורה להתחיל חפיסת גלולות חדשה אך עדין לא קיבלתי מחזור, מתי אני צריכה לדאוג כי קראתי שיתכנו שינויים בעקבות לקיחת גלולת היום שאחרי? האם להמשיך לחפיסה חדשה או להפסיק לקחת גלולות ולחכות למחזור?

שלום כדאי להמשיך כרגיל לחפיסה חדשה אבל לבצע בדיקת הריון

26/12/2018 | 17:28 | מאת: רעות

ביצעתי בדיקת הריון ויצא שלילי , אך עדין לא קיבלתי מחזור האם יש סיבה לדאגה ?

שלום אין סיבה לדאגה

מנהל פורום רפואת נשים