דימום בין וסתי עם גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/12/2018 | 13:13 | מאת: מרינה

שלום אני בת 25 וחצי לקחתי גלולות של זואלי במשך יותר מחצי שנה ושמתי לב לנשירת שיער עשיתי בדיקות דם כלליות בנוסף בלוטת תריס וברזל והכל היה תקין אז קישרתי את זה לגלולות והלכתי לגניקולוג והוא אמר שעדיף לי להשתמש ביאז פלוס ולהתחיל את החפיסה שבוע לאחר הנטילה של הגלולה האחרונה של זואלי כך עשיתי ולאחר שבוע של שימוש בגלולות של יאז פלוס התחיל לי דימום ברמה של מחזור רגיל (דימום די חזק) השאלה האם זה בסדר והאם זה גם בסדר שכזה דימום נמשך יותר משבוע?? ואם כן תוך כמה זמן דימום כזה אמור לעבור? ובנוסף כשהדימום יעבור ואני אהיה לקראת סוף החפיסה האם אני מוגנת כדי לקיים יחסים בלי אמצעי מניעה נוסף? תודה מראש

שלום זו תופעת לואי של הגלולות בחפיסה ראשונה אמור לחלוף בחפיסה שניה מאחר והתחלת שבוע אחרי סיום החפיסה הקודמת את לא מוגנת עד לסיום החפיסה

מנהל פורום רפואת נשים