הריון ובדיקת הריון ביתית חיובית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/11/2018 | 10:54 | מאת: בדיקת הריון ביתית חיובית

שלום ד״ר, מאחר לי המחזור ב 9 ימים לערך ביצעתי בדיקת הריון ביתית אתמול וגם היום (3 ) בדיקות וכולן יצאו חיוביות קבעתי תור להמשך בירור אבל יקח מס ימים ואני מודאגת לפני שבוע הייתי אצל מומחה פוריות אשר בדק אותי ולא ראה הריון אלא אמר שרואה ציסטה קטנה חשוב לציין שלפני שנה וחצי עברתי ניתוח חירום לציסטה בשחלה ונאמר לי שיש לי אנדומטריוס הפסקתי גלולות וכבר 10 חודשים מנסים להיקלט חודש קודם היה איחור של 15 ימים תוצאות שליליות וקיבלתי מחזור לאחר מכן ועכשיו זה חיובי השאלה שלי אולי הבדיקה הביתית מושפעת ממצא אחר ולכן מראה חיובי והגיוני שלפני שבוע בערך הרופא לא ראה הריון באולטרסאונד אן חשב דז’ה ציסטה אבל זה שק הריון בתחילתו ? בבקשה אץ עזרתך

שלום זה הריון לא ניתן לראות באולטראסאונד הריון כל כך צעיר

28/11/2018 | 13:53 | מאת: הריון

תודה רבה על המענה המהיר ד״ר אתמול בדקו אותי וראו שק הריון תוך רחמי ואני השבוע 6 לערך אך עדיין לא ניתן לראות דופק זה תקין ? מתי אוכל לדעת שההריון תקין ומתפתח כמו שצריך ? בנוסף הרופאה שבדקה אותי אתמול רשמה 19 ממ והרופא שבדק אותי היום רשם שק הריון 10 ממ למה זה לא זהה ואיל הגיוני שזה קטן מאתמול ? ובנוסף לא רואים מה בתוך השק עדיין למה ? בבקשה את עזרתך בנושא

מנהל פורום רפואת נשים