תופעות לוואי לאחר בדיקת פאפ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/11/2018 | 23:38 | מאת: מאיה

את בת 25 ועברתי אתמול בבוקר בדיקת פאפ בפעם הראשונה. לא התכוננתי לכאבים מראש והרופאה אמרה לי לאחר הבדיקה שיש סיכוי לדימום קליל. מיד לאחר הבדיקה אכן התחיל דימום שהפך מאוחר יותר להפרשה חומה, מלווה בהתכווצויות, רגישות וכאבים בבטן התחתונה. 24 שעות לאחר הבדיקה המצב החמיר- התחלתי לחוש חולשה, סחרחורות ולאחר כמה שעות הקאות ושלשולים והחום עלה ל37.5. ההפרשה עדיין ממשיכה. מיותר לציין שאני מאוד סובלת, ורוצה לדעת האם מדובר בתופעה חריגה שמצריכה ללכת שוב לרופא?

שלום אכן חריגה ואני לא חושב שמדובר בתופעה של הפפ כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים