שאלה על ציטטוק לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/11/2018 | 03:45 | מאת: מירב

שלום רב, ביום ראשון האחרון 4.11 הגעתי להריון שבוע 9 ללא דופק ועליתי לביהח וקיבלתי כדורי ציטטוק להפלה, נשארתי לאשפוז ללילה ויום למחרת עשו לי אולטראסונד ואמרו לי שכבר אין שק הריון ושחררו אותי. מאז יש לי דימומים שלא פוסקים ביומיים האחרונים הם פחתו היום אחהצ ניגשתי לרופא נשים בקופת חולים לבדוק שהכל בסדר הוא בדק אותי ואמר שיש לי עוד המון קרישי דם ולחזור עוד שבוע. מאז שיצאתי ממנו והוא בדק אותי הדימום גבר מאוד כולל כאבים בבטן התחתונה שמלויים אותי כל השבוע . השאלה שלי האם זה תקין, כמה זמן אחרי ציטטוק אמור להיןת דימום האם זה הגיוני שהיום במקום שהדימום יפחת כי עברו 5 ימים הוא התגבר? ומהם הסימנים שאם הם קורים עליי להתחיל לדאוג?

שלום אם נבדקת ולא נמצאה שארית ברחם- אין לך מה לדאוג והדמום יפסק בהדרגה אני מציע לפנות לבקורת עוד שבוע

מנהל פורום רפואת נשים