תוצאות בדיקות דם חורגות מהנורמה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/10/2018 | 13:04 | מאת: בת אל

שלום ד"ר, אני בהיריון בשבוע 20, לוקחת פריג'נטלי פעם ביום ודיקלקטין פעמיים ביום בשל הקאות. כשניסיתי להוריד את המינון לפעם 1, חזרו ההקאות (למשך יומיים, הקאתי פעם ביום). פניתי לרופא מעקב ההיריון שלי, מבחינת העובר הכל בסדר תודה לאל. הוא אמר לי להעלות בחזרה את המינון של הדיקלקטין ונתן לי לעשות בדיקות דם בשל חזרת ההקאות. כמה מהתוצאות חורגות מהנורמה ואשמח לדעת מהן ההשלכות. TSH- 4.41 UREA- 16.3 RBC-4.09 תודה רבה!

שלום ה tsh מעט גבוה מראה על תת פעילות בלוטת התריס כדאי לפנות לרופא משפחה להתחיל טפול יתר הבדיקות תקינות

25/10/2018 | 18:07 | מאת: בת אל

למרות שהT4-free נמצא בטווח ותוצאתו 0.9? תודה!

מנהל פורום רפואת נשים