איחור במחזור עם גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/10/2018 | 07:29 | מאת: איחור במחזור כשאני על גלולות יאז ואנטיביוטיקה

שלום , אני בת 23 כבר שנתיים וחצי על גלולות יאז . לפני כ 4 חודשים נחלפתי ליאז פלוס ותמיד הייתי מקבלת מחזור בתחילת קופסא חדשה . אני כבר שבוע על טיפול משולש של אנטיביוטיקה ולוקחת גם ברזל וכדור נגד חומציות בקיבה . התחלתי קופסא חדשה לפני שלושה ימים ועדין לא קיבלתי . בבדיקת הריון ביתית שעשיתי יצא שלילי מה לעשות ?

שלום להמשיך כרגיל עם הגלולות מאחר ולקחת אנטיביוטיקה כדאי להשתמש באמצעי נוסף נגד הריון

מנהל פורום רפואת נשים