הכתמה בביוץ וכאבים בסמוך לביוץ ועד קבלת המחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/10/2018 | 19:03 | מאת: 1234

שלום, אני בת 33 הפסקתי לפני כמעט שנה לקחת גלולות. בדיקות הורמונליות תקינות. מנסה להיכנס להריון. מחזור סדיר של 26 +- בסביבות היום ה12 יש ביוץ המלווה ברוב הפעמים בכאבים והכתמה חומה ולפעמים מעט דם (בניגוב). אחרי הביוץ ועד המחזור רב הזמן יש לי כאבים כמו מחזור אבל בקטנה.. אזור הרחם, גב תחתון ולפעמים רגליים. אני אמורה בחודש הבא להתחיל טיפול ב איקקלומין. לא יצא לי לדבר עם הרופא פריון על התופעות הנ''ל. האם יש בדיקות נוספות שעליי לעשות לפני לקיחת הורמונים? האם זה תסמינים נורמליים כשלא לוקחים גלולות או שאולי משהו לא בסדר? תודה מראש על התייחסותך

שלום זה נשמע לי כמו תופעות רגילות של ביוץ במקרים מסוימים יש צורך בבדיקות נוספות להחלטת הרופא המטפל כמו צילום רחם

מנהל פורום רפואת נשים