מבנה רחם חריג בצורת ר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/10/2018 | 11:06 | מאת: עדי

שלום דוקטור, אני בטיפולי פוריות עקב סיבה לא ברורה, היום ביצעתי החזרה והרופא לא הצליח להגיע לצוואר הרחם, כמעט וויתר. אמר שזה לא רחם אחורי אלא רחם בצורת ר.היה צריך קטטר מיוחד להגיע. היה מאוד מופתע שלא גילה עד עכשיו ו שאל אם ילדתי פעם בקיסרי ( ילדתי בואקום). לא יכולתי לשאול יותר בגלל שכבר היה חסר סבלנות.. האם אוכל לקבל הסבר בבקשה מה זה?

שלום אין דבר כזה רחם בצורת ר כדאי לראות את הדוח שלו ולהיבדק ע״י רופא ואולטראסאונד

מנהל פורום רפואת נשים