גלולות ואנטיביוטיקה, בכמה מופחתת ההגנה?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/09/2018 | 17:01 | מאת: טל

היי, אני לוקחת גלולות (יאז) באופן קבוע ובארבעת הימים האחרונים לוקחת אנטיביוטיקה (אוגמנטין) בעקבות דלקת ריאות. קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בן הזוג שלי לפני כ36 שעות ואני חוששת מהריון פוטנציאלי. מה הסיכוי שאני באמת בהריון? חיפשתי סטטיסטיקות באינטרנט אבל לא מצאתי שום מידע מועיל. האם עלי לקחת את גלולת היום שאחרי?

שלום יש סכון קטן להריון

30/09/2018 | 17:06 | מאת: טל

מה זאת אומרת סיכון קטן? 0.5%? 5%? 20%? אני רוצה לדעת מה רמת הסיכון בשביל להחליט אם לקחת פוסטינור/אלה. אשמח לתשובתך המהירה תודה

מנהל פורום רפואת נשים