האם צניחת רחם?דלקת באגן?מהזה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/09/2018 | 16:35 | מאת: מלי

שלום בת 38 .2ילדים לוקחת גלולןתהכל תקין. כבר חודש עם כאבי בטן תחתונה קלים.כאב באגן ותכיפות בשתן-אולטרסאונד,כליות תקין, אין דלקת. כאבים בינונים הלי צריבה בשתן. רןפא נשים לא ראה דבר. אתמול כשישבתי על האסלה חשתי תחושה מוזרה ובמישוש ממש בפתח הנרתיק חשתי ממש גןש בשרני כאילו הרחם או משהו אחר ממש יוצאים מהפתח.קבעתי עם רופא נומחה בשבוע הבא אבל מאוד מוטרדת 1.זה יכול להיות צניחת איברים שגם גורמתלתסמינים או שזה בנורמה בידיבה שאיבר בולט? 2. האם יכול להיות שזה דלקת באגןבלי מחלת מין ורופא הנשים לא ראה דבר? 3. מה זה יכול להיות?סובלת

שלום יתכן שזו צניחת אין אבל יש צורך בבדיקה כמובן לא נשמע כמו דלקת באגן אבל גם את זה. איך לבדוק

גם את זה צריך לבדוק

מנהל פורום רפואת נשים