זקיקים מרובים אבל מחזור סדיר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/09/2018 | 13:43 | מאת: ~~~

שלום, אני בת 24 מנסה להכנס להיריון כ8 חודשים ללא הצלחה. לאחרונה הייתי אצל רופא נשים ובבדיקת אולטרסאונד הוא ראה שיש לי זקיקים מרובים ואמר שזה נראה כמו שחלות פוליסיציות, אך המחזור שלי הוא סדיר ביותר (27-30 יום) אז זה לא תואם לתסמינים. אני כמובן אמשיך לבדיקות דם וכו', אבל חייבת לדעת איך אפשר להסביר את התופעה? יכול להיות שיש לי מחזור סדיר מאוד ובלי ביוץ? (חשוב לציין שלפני כ5 שנים ביצעתי גרידה בשל הריון לא רצוי שאליו נקלטתי על הפעם הראשונה)

שלום יתכן מצב של שחלות פוליציסטיות עם מחזור סדיר לא תמיד יש הפרעה לפיריון

מנהל פורום רפואת נשים