נפיחות בבטן מה זה אומר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/09/2018 | 00:20 | מאת: רואן

שלום ב30/5 קיימתי יחסי מין ללא חדירה וללא גמירה בכלל רק שפשוף של איברי המין והכניס אצבע לנרתיק לא עד הסוף כי אני עדיין בתולה ב12/6 קבלתי מחזור רק יומיים ביצעתי בדיקת שתן יצא שלילי התחלתי להרגיש נפיחות בבטן ביצעתי בדיקת דם ב3/7 תשובה קטן מן שלוש ב8/7 קבלתי מחזור רגיל ב5/8 קבלתי מחזור רגיל אבל יש לי נפיחות בבטן ודופק חזק חזק בבטן מעל הטבור במעתי סיטי ללא חומר ניגוד בתשובה רשמו שיש רושם לעכירות בשומן הפרוטינאלי השאלה שלי האם יש סיכוי שאהיה בהריון או הריון חוץ רחמי או לא?! מה זה עכירות שומן פרוטינאלי

שלום אין סכון להריון לגבי תשובת הסיטי יש לפנות לרופא משפחה

01/09/2018 | 21:45 | מאת: רואן

אז עכירות שומן פרוטינאלי זה לא אומר הריון חוץ רחמי ? לפי מה שקראתי בנט זה תהליך דלקתי בנשים אולי דלקת באיברי המין או הריון חוץ רחמי

מנהל פורום רפואת נשים