ויטמינים בתקופת ההריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/08/2018 | 13:39 | מאת: נועה

שלום, כשנתיים לפני ההריון ועד היום הייתי לוקחת בי 12 של 1000מקג באופן קבוע פעם בשבוע(צמחונית). השבוע הייתי אצל הרופאה (אני בשבוע 17) והיא אמרה לי להפסיק עם החומצה הפולית ולקחת פרנטאל פלוס. שכחתי לשאול אותה האם במקביל להמשיך עם הבי 12 פעם בשבוע. האם להפסיק? בנוסף, בעבר הייתי סובלת מכאבי בטן כאשר היו נותנים לי תוספי ברזל ( עד שמצאתי את הברזל העדין שהיה לי טוב) האם הפרנטאל יכול לגרום לכאבי בטן? אני שואלת כי אני צריכה לטוס לחול שבוע הבא לשבוע ולא יודעת אם להתחיל לקחת את הפרנטאל בעקבות תופעות לוואי או לחכות שאחזור. האם חשוב להתחיל עכשיו או ניתן להמתין? תודה

שלום כדאי להמשיך b12 יתכנו כאבי בטן את יכולה להתחיל כשאת חוזרת אבל תמשיכי עם החומצה הפולית עד אז

מנהל פורום רפואת נשים