אי קבלת מחזור עם גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/08/2018 | 21:21 | מאת: שיר

היי, בת 25 , בריאה חוץ מתת פעילות של בלוטת התריס. כבר מגיל 18 עם גלולות מינס. בחצי שנה האחרונה פלוס לא קיבלתי מחזור בכלל, רופאת הנשים אומרת שזה הגיוני עם הגלולות וכשבדקה אותי הרחם והשחלות נראים תקינים. למרות הכל אני ממש לחוצה שבגלל שאני לא מקבלת מחזור זה אומר על בעיות פריון ועל אי יכולת להביא ילדים וכו. מפחדת שלא אקבל מחזור. האם יש סיבה ללחץ? האם זה אומר משהו?

שלום אין סיבה ללחץ זו תופעה רגילה שלא מעידה על יכולת הפיריון בעתיד

מנהל פורום רפואת נשים