אי קבלת מחזור אחרי ביוץ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/08/2018 | 13:07 | מאת: בילהה

שלום רב אני בת 30 עם 3 ילדים. הפסקתי לפני חודש גלולות וקיבלתי מחזור לאחר מכן ב 24.7 זוהה ביוץ בבדיקת ביוץ ביתית.(בנוסף לתחושות ביוץ מוכרות מהעבר הכוללות דקירות בצד הבטן התחתונה) ביום ראשון השבוע התחלתי להרגיש כאבים של מחזור כאבים שהתחזקו עם טיפה הכתמות חומות הכאבים הסתיימו ברביעי בלילה.כשהמחזור לא מגיע. היום בבוקר עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילי. מה זה יכול להיות?

שלום אם המחזור לא מגיע עוד כמה ימים כדאי לחזור על בדיקת הריון

12/08/2018 | 18:22 | מאת: בלהה

שלום ד"ר תודה על תשובתך. אכן ביום שישי קיבלתי מחזור(דימום) שנמשך עד אתמול. מהיום בבוקר הוא כבר ממש לקראת הסוף. (מחזור אצלי תמיד בין 5-6 ימים) בנוסף אני חווה מאתמול בחילות.ודקירות בחזה מידי פעם. האם זה מצב נורמאלי? כשאף פעם לא היה לי דימום יומיים ולא בחילות וכו. תודה

מנהל פורום רפואת נשים