רחם מוגדל וציסטות בשחלות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/08/2018 | 15:42 | מאת: מורן

היי בת 28, לא בהריון, ללא היסטוריה של ניתוחים. בריאה. עשיתי בדיקת ct עמוד שדרה מתני (בלט דיסק). על הדרך שמתי לב שבתחתית הדף כתוב תופעות לוואי: רחם מוגדל, ציסטות קטנות בשחלות דו"צ, נוזל בכמות קטנה באגן- ייתכן שמדובר בשינויים פיזיולוגים בלבד. אשמח לקבל חוות דעת כי אני קצת בלחץ! אשמח גם לדעת האם מצב זה יעריף קשיים בעת כניסה להריון? עשיתי אולטרסאונד רחם קצת פחות משנה והכל היה תקין. תודה

שלום ככל הנראה מדובר בשינויים נורמלים אבל כדאי לבצע אולטראסאונד רחם ושחלות שהוא אמין יותר בנוגע לאברי האגן

מנהל פורום רפואת נשים