הפרשות לבנות מהנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/06/2018 | 15:51 | מאת: שיר

שלום רב,אני בת 40+2,כל חיי אני סובלת מהפרשות לבנות צימגיות מהנרתיק,עברתי הרבה רופאים וטיפולים שונים כמו אנטיביוטיקות,נרות וכו,ושום טיפול לא עזר. אני רוצה לציין שאני סובלת מפטרת בין האצבעות הרגליים כרונית שהולכת ומתעצמת כל פעם מחדש במשך שנים. האם יש קשר בין השניים? האם אני צריכה להמשיך לטפל בהפרשות או להמשיך לחיות עם זה? הלכתי לרופא נשים לעשות בדיקת פאפ ולקח גם תרבית לפטריה ואמר שיש פטריה ושאני צריכה לטפל אחרי כל ההסטוריה שלי,והפנה אותי למומחת נרתיק ,האם לדעתך היא תוכל לעזור לי? תודה שיר.

שלום קשה לי לענות לך בלי בדיקה אם זו פטריה או דלקת אחרת הרי שכדאי לטפל ניתן לתת גם טפול כרוני ממושך

מנהל פורום רפואת נשים